Klik hier voor de webversie

Deze maand gaat de zomer officeel van start. We hebben de afgelopen periode vooral veel regen gehad; maar hopelijk gaat in juni de zon wat vaker schijnen. Lekker bezig zijn in de tuin, je woning verduurzamen of je lichaam boosten met yoga. In deze nieuwsbrief lees je er alles over!

Ledenvoordeel:

Gratis adviesgesprek in de skybox van Roda en zomerse attentie


In 2024 bestaat Univé 230 jaar. Elkaar helpen als het erop aankomt, dat is de coöperatieve gedachte achter de verzekeringsmaatschappij. Univé is dan ook een coöperatie zonder winstoogmerk. De winst die gemaakt wordt vloeit terug naar de maatschappij in de vorm van lokale initiatieven die de buurt veiliger en fijner maken.

Wil jij je verzekerings- of financiële zaken regelen? Er is altijd een Univé-adviseur in de buurt waar je terecht kunt. Je kan kiezen voor een adviesgesprek aan huis of, exclusief voor jou als Meander eXtra-lid, in de skybox bij Roda JC. Hoe leuk is dat! Besluit je om Univé-lid te worden naar aanleiding van het adviesgesprek? Dan ontvang je nog een mooi extraatje in de vorm van een tophangpot van www.tophangpotten.nl. Hiermee steun je automatisch ook nog eens een goed doel (Phoenix4Kids in Parkstad). En het mooie is natuurlijk dat je als lid van Meander eXtra doorlopend 5% collectiviteitskorting krijgt bij Univé (voor meer informatie, kijk op de website van Meander eXtra).


Vrijblijvend kennismaken met een adviseur? Stuur dan een mail naar armand.aretz@unive.nl o.v.v. partner van de maand.

Speciale actie voor leden bij GaiaZOO

Nog geen leuk cadeau voor vaderdag? Of gewoon op zoek naar een leuk uitstapje deze zomer? Wat denk je van de Meander Safari? Bezoek de dierentuin en profiteer van een voordelige horecadeal voor een hapje en een drankje!

Deze aanbieding is geldig in de maanden juli en augustus en wordt uitgeserveerd op twee verschillende horecalocaties in GaiaZOO. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal BBQ-plankje exclusief voor leden!

Ga naar de website en selecteer het aantal toegangstickets. Op elk toegangsticket is speciaal voor Meander eXtra-leden het kortingstarief van 5 euro van toepassing.

Vaderdagactie: 30% korting op Kärcher

Kärcher, al 75 jaar internationaal pioneer op het gebied van reinigingstechnologie, heeft een indrukwekkende lijn van hogedrukreinigers ontwikkeld. Laat de originele schoonheid van elk oppervlak weer naar voren komen! Speciaal voor vaderdag is er nu een ledenkorting van 30% op de adviesprijs van de producten én gratis verzending. Je kunt kiezen uit alle producten van de categorie Home & Garden met uitzondering van de artikelen met een actieprijs, hiervoor geldt de korting niet.

Deze actie loopt van 1 juni t/m 31 juli 2024. De kortingscode in de webshop is: DVDK-SHOP-30%.

Kijk ook eens op www.kaercher.com

21 juni

Wereld Yogadag

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Yogadag. Deze dag is speciaal gekozen omdat het de langste dag van het jaar is.

Bij yoga gaat het niet in hoofdzaak om de oefeningen, maar om het gevoel van eenzijn met jezelf, de wereld en de natuur.

Meander eXtra werkt samen met yogastudio De Paradox in Kerkrade waar deze Oosterse bewegingsleer wordt aangeboden op een prachtige plek aan een bosrand.


Klik op de link voor meer informatie. Als lid van Meander eXtra ontvang je maandelijks 1 euro korting op het lesgeld.

Nieuwe pedicure aan huis

Nu het zomer wordt, lopen we weer meer op blote voeten. Lekker en gezond! Onze voeten, die ons dag in dag uit dragen, verdienen natuurlijk de beste zorg. Als lid van Meander eXtra kun je tegen korting een beroep doen op onze pedicures. Diverse pedicures bezoeken je ook thuis in jouw eigen omgeving. Handig als je minder mobiel bent. Klik hier voor de hele lijst.


Sinds deze maand kunnen we een nieuwe pedicure aan onze lijst toevoegen: Pedicure Megan. Zij komt thuis en werkt in heel Parkstad. Megan is te bereiken op Tel: 06-46635161.

Nieuwe samenwerkingspartner
Stef de tuinman


Zelfstandig hovenier Stef heeft van zijn passie voor de natuur en tuinen zijn beroep gemaakt. Je kunt bij hem terecht voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden zoals snoeien, spitten, bomen/blad verwijderen, het opschonen van je tuin of het aanleggen van vlonders.

Naast expertise en passie voor het vak hanteert Stef eerlijke prijzen. Bij grotere klussen of een specifieke expertise maakt Stef gebruik van een samenwerkingsverband met meerdere hoveniers die elk hun specialisme hebben. Niet voor niets is Stef's slogan: niet te klein voor grote klussen en niet te groot voor kleine klussen.

Maak van je tuin een fijne plek om te vertoeven en neem gerust contact op met Stef de Tuinman. Een offerte is geheel vrijblijvend.

Stef is te bereiken op telefoonnummer: 06-53201368 of per mail: stefuranka@gmail.com


Jouw ledenvoordeel? Dat is 10% korting op je factuur!

Nieuwe samenwerkingspartner: WoonWijzerWinkel Limburg
Gezonder leven begint thuis!
Wist je dat jouw woning en woonsituatie een grote invloed hebben op je gezondheid en welzijn? En dat je met wat aanpassingen in en rondom huis een lagere energierekening krijgt? Dat alles draagt bij aan een beter milieu en heeft ook weer invloed op hoe jij je voelt.


De energiebespaarcoaches van de WoonWijzerWinkel Limburg gaan de wijk in, om mensen thuis te laten zien hoe ze met kleine en gemakkelijke maatregelen al mooie resultaten boeken. Van het aanbrengen van tochtstrips en het dichtkitten van kieren tot radiatorfolie aanbrengen en gloeilampen vervangen door LED-lampen.


Maar natuurlijk kijken zij ook verder. Maak jij je zorgen om het energielabel van je huis? Of over die oude cv-ketel die vervangen moet worden? Wil je zelf energie opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen? Of wil je gewoon dat je gas- en energierekening omlaag gaat? Ook daarvoor kun je terecht bij de WoonWijzerWinkel Limburg. De adviseurs kijken samen met jou naar je wensen en mogelijkheden. Zij rekenen uit wat de kosten zijn en binnen hoeveel tijd je dat bedrag hebt terugverdiend.


Dus gezonder en duurzamer wonen? Laat je daarbij deskundig helpen! Kijk hier voor meer informatie of bezoek de WoonWijzerWinkel gevestigd in het Roda JC-stadion in Kerkrade.



Als lid van Meander eXtra krijg je 10% korting op een coachgesprek, 15% korting op producten op de website en 15% korting op evenementen georganiseerd door de WoonWijzerWinkel Limburg!
Voor meer informatie bel: tel:0457470051 of kijk op www.limburg.woonwijzerwinkel.nl




.


Hups: ondersteuning in en om het huis!


UWassistent, één van onze samenwerkingspartners, is onlangs samengegaan met Mantelaar onder de naam Hups. Door de samenwerking is het aantal ondersteuningsdiensten aanzienlijk uitgebreid. Naast de huishoudelijke hulp, begeleiding/gezelschap en tuin- en/of klushulpen is er nu ook de mogelijkheid om vervangende mantelzorg bij Hups af te nemen. Deze vervangende mantelzorg wordt in de meeste gevallen zelfs 100% vergoed vanuit je zorgverzekering!


Wanneer je gebruik wilt maken van één van onze diensten, dan kun je (geheel vrijblijvend) contact opnemen met Joan Pröpper. Dit kan telefonisch via 0655555033 of via de email zuidlimburg@hups.nl. Zij zal met jou de mogelijkheden en wensen bespreken, zodat zij vervolgens op zoek gaat naar de geschikte kandidaat. Alle dienstverleners zijn door Joan persoonlijk gescreend, waardoor je er zeker van bent dat je een goede en betrouwbare hulp krijgt.


Je betaalt alleen de gewerkte uren, want als Meander eXtra-lid worden de servicekosten van €24,95 niet in rekening gebracht.


Wanneer je hulp nodig hebt in verband met ziekte of invaliditeit dan bestaat tevens de mogelijkheid dat je een deel van deze zorgkosten terug kan krijgen via de aangifte inkomstenbelasting (kan oplopen tot 50%). Wanneer je een Wmo-indicatie hebt, kunnen de diensten geheel, of grotendeels, hieruit betaald worden.