Klik hier voor de webversie

De eerste helft van het jaar zit er weer op. Voor velen is de zomerperiode een tijd om na te denken. Wat ging goed? Wat kan beter? Niet zelden worden dan ook goede voornemens gesmeed! In deze nieuwsbrief o.a. een mooi aanbod om te werken aan een gezond lichaam!

Samenwerkingspartner van de maand
Snel van A naar B met Taxicentrale Beersdal!

Afhankelijk zijn van anderen voor vervoer is vervelend. Hoe fijn is het dan een beroep te kunnen doen op een taxicentrale die gelijk voor je klaarstaat? Taxicentrale Beersdal kent geen wachttijden en hanteert het goedkoopste starttarief binnen Parkstad! Als lid van Meander eXtra ontvang je op vertoon van je ledenpas ook nog eens 10% korting op elke rit (rolstoel- en/of personenvervoer).


Kijk op de website voor meer informatie.

Blijf Fit met Meander in Balans

Bij Meander in Balans bieden we een fantastische kans om fit en gezond te worden! Doe mee aan onze begeleide fitnesssessies en profiteer van de voordelen.


Als lid van Meander eXtra krijg je bij 4 maanden fitness je eerste maand helemaal gratis t.w.v. € 24,95 (1x per week) of € 29,95 (2x per week.)

Mis deze kans niet om aan je gezondheid te werken in een ondersteunende en stimulerende omgeving.


Voor meer informatie: bekijk hier onze website of bel met: 045-211 00 40.

Boksen voor 55+ers met Univé

Meander eXtra en Univé Verzekeringen slaan de handen ineen in de strijd tegen bewegingsarmoede en een betere conditie voor iedereen. Na een aantal leuke wandelingen georganiseerd te hebben, gaan we een stapje hogerop met het programma; Univé Oldstar Boksen.


Het Univé Oldstar programma is een op maat gemaakt programma met aangepaste spelvormen vanuit het klassieke boksen, speciaal ontwikkeld voor 55+ers die op een gezonde manier actief willen zijn.


Onder leiding van niemand minder dan Mandy Geurten, oud-Nederlands kampioen boksen, ga je beginnen met een programma van 10 weken.


Het programma is GRATIS: maar let op. Op het moment dat jij samen met ons deze handschoen oppakt, vragen wij ook commitment om het programma af te maken.


Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe medisch pedicure

Stacey van S.H. Footsolution is een professionele medische pedicure die aan huis komt. Extra handig: je kunt zelf via haar site een afspraak inplannen. Klik hier.


Stacey werkt in de regio Parkstad. Whatsapp: 06 485 84 277 of bel

06 17 64 31 77.


Kijk hier voor een overzicht van alle pedicures.

Ga op safari in de Beekse Bergen en kom oog in oog te staan met meer dan 100 bijzondere diersoorten


Beleef safari als nooit tevoren in Safaripark Beekse Bergen en sta oog in oog met the Big Five! Ontdek de natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht.


Exclusieve ledenkorting op 7, 8, 28 en 29 september 2024 in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens deze dagen kun je profiteren van de ledenprijs: € 19,- p.p. (30% korting, de reguliere online prijs is € 27,50 p.p.) Let op: de korting geldt alleen voor het Safaripark, niet voor Speelland Beekse Bergen

Klik hier om de tickets te bemachtigen.

Belangrijke mededeling

Rijbewijskeuringsarts Dr. Sadiek

Helaas komt het steeds vaker voor dat louche bedrijven de goede naam van dr. Sadiek misbruiken.

Let goed op dat je via Google de juiste website opent!

Maak de afspraak bij je juiste keuringsarts: www.rijbewijskeuringsarts.nl en controleer het telefoonnummer:

085-01 80 800. Dit is het juiste nummer.

Je kunt telefonisch de afspraak maken of via mail: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl

Wanneer je online via de website www.rijbewijskeuringsarts.nl een afspraak maakt, ontvang je 5% extra korting. Voor meer informatie over rijbewijskeuringen kun je hier kijken.

BBQ-kip met mangosalsa en harissa-yoghurtdressing



Bij Meander eXtra geloven we in het belang van een gezonde leefstijl voor iedereen. Daarom delen we maandelijks een heerlijk en gezond recept met jou. Speciaal samengesteld door de Horeca Service van MeanderGroep! Met deze recepten willen we jou inspireren en ondersteunen bij het maken van goede voedingskeuzes.


Ingrediënten voor 4 personen:


4 kipfilets

2 rijpe mango's

3 rode paprika's

3 limoenen

200 gr Griekse yoghurt

1 tl currypoeder

1 tl komijn

1 snuifje chilipoeder

1 tl honing

2 tl harissa

1 teentje look

verse munt

verse koriander


Bereiden:

Snijd de kipfilets in stukken en marineer ze met 3 el olijfolie, 1 tl currypoeder, 1 tl komijn, een snuifje chilipoeder en een snuifje zout.

Meng de Griekse yoghurt met het sap van 1 limoen, 1 tl honing, 2 tl harissa, een snuifje zout en wat fijngehakte koriander. Zet de dressing koel.

Snijd de mango’s in fijne stukjes. Meng het sap van 2 limoenen en de fijngehakte munt en koriander onder de mango. Bewaar de salsa even in de koelkast.

Snijd de paprika’s in grove stukken. Gril de paprika’s tot ze kleuren. Snijd ze daarna in blokjes. Kruid met een snuifje currypoeder, een snuifje chilipoeder en zout. Als de paprika’s zijn afgekoeld, meng je ze onder de mangosalsa.

Gril de gemarineerde kip tot ze gaar is.

Verdeel de mangosalsa en de gegrilde kip over de borden. Serveer met de harissa yoghurtdressing