Klik hier voor de webversie

Moederdagactie bij Thermae 2000


Dag in dag uit staan ze voor ons klaar: moeders, zussen, buurvrouwen of vriendinnen. Nu is het tijd om hen eens te laten ontspannen. En waar kan dat beter dan op top van de Cauberg bij Thermae 2000: onze partner van de maand! Met keuze uit verschillende baden, sauna's, whirlpools en meerdere restaurants wordt het gegarandeerd een ontspannen dagje.


Vanaf 1 mei tot en met 12 mei is het mogelijk om twee kaarten voor de dagentree te bestellen voor slechts € 52,50,- (normaal € 99,-). De kaarten zijn onbeperkt geldig!


Bestel deze kaarten via onderstaande link met de code: M24Meander

www.thermae.nl/shop


Naast onze moederdagactie hebben we ook doorlopend ledenvoordeel voor dag- en avondentree bij Thermae 2000! Bekijk onze website voor meer informatie.


Bijeenkomst over mantelzorg op 7 juni

In 2024 organiseert Meander eXtra diverse interessante bijeenkomsten voor haar leden! Wij nodigen jou en je gezinsleden van harte uit voor onze komende bijeenkomst over mantelzorg.


Wist je dat één op de vier mensen zorgdraagt of in de toekomst gaat zorgen voor een ander? Dat betekent dat velen van ons te maken krijgen met de uitdagingen en voldoening van mantelzorg. Maar hoe vind je de juiste balans tussen zorgen voor anderen en voor jezelf? Daar vertellen we je graag meer over tijdens onze bijeenkomst.


Het belooft een boeiende middag te worden, zowel informatief als interactief!

Ontdek wat het betekent om mantelzorger te zijn en welke hulp en ondersteuning er beschikbaar zijn voor jou of neem deel aan diverse kennis- en ontspanningsworkshops.
Na afloop van het programma kun je ook persoonlijk in gesprek gaan met onze partners. En natuurlijk zorgen wij voor een gezonde versnapering tijdens de bijeenkomst.


De bijeenkomst vindt plaats op 7 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur in het Servicecenter Minckelerhof, Minckelersstraat 2, Landgraaf.

Klik hier om je aan te melden. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 50 personen.

Rijbewijskeuringsarts bij Meander


Ben je 75 jaar of ouder, rijd je auto en ben je van plan om dat voorlopig te blijven doen? Dan schrijft de Nederlandse Verkeerswet voor dat je jouw rijbewijs moet laten verlengen. Dat kan, maar dan moet je wel eerst een rijbewijskeuring ondergaan. Meander eXtra werkt samen met een erkende keuringsarts: dokter Robert Sadiek.

Bij de rijbewijskeuring worden niet alleen je ogen, spierkracht en beweeglijkheid getest. Ook de bloeddruk, urine (indien nodig) en het medicijngebruik worden nagekeken door een arts.


Op 17 mei komt de rijbewijskeuringsarts weer naar MeanderGroep.

De rijbewijskeuring is op afspraak. Leden betalen voor een gewone 75+ keuring € 47,50 in plaats van € 64,50 (NZA tarief is:€ 130,20)

Je kunt ook online jouw afspraak maken via www.rijbewijskeuringsarts.nl. Geef dan aan dat je lid bent van Meander eXtra en ontvang nog eens 5% korting.


Kijk hier voor meer informatie.

Rijbewijskeuringen - dokter Sadiek (meandergroep.com).

Met korting naar Toverland!

Toverland is een betoverende wereld vol avontuur, meer dan 40 spectaculaire attracties en shows, voor jong en oud. Ga in mei of juni met korting naar Toverland! Als lid van Meander eXtra ontvang je diverse voordelen:

  • Volwassenen en kinderen (vanaf 140 cm) betalen € 27,50 (i.p.v. € 39,50)
  • Kinderen (90 cm tot 140 cm) betalen € 21,50 (i.p.v. € 31,50)
  • Gratis parkeren: deze dien je mee te bestellen in de ticketshop
  • Op vertoon van jouw ticket ontvang je 5% korting in de shops en horeca van Toverland.
  • Enkel geldig op 25 mei, 26 mei, 1 juni en 2 juni 2024

Tickets zijn tot en met vrijdag 24 mei 2024 te bestellen. Bel of mail met Meander eXtra voor de kortingscode speciaal voor leden via meanderextra@mgzl.nl of 0900 699 0 699 onder vermelding van je ledennummer. Tickets kunnen vervolgens besteld worden via deze link.

Wereld Niet Roken Dag


Op 31 mei is Wereld Niet Roken Dag. In 1987 heeft de World Health Organization (WHO) deze dag uitgeroepen om aandacht te vragen voor de gevaren van roken. Mensen die roken worden aangemoedigd om op deze dag niet te roken. Wist je dat Meander eXtra jou kan helpen om te stoppen met roken? En hoe zorg je ervoor dat het niet weer de zoveelste poging wordt?


MPower Lasertherapie helpt jou om jouw doel te halen met een methode die echt effectief is. Lasertherapie is te vergelijken met acupunctuur, maar dan met laserlicht. Het is één van de meest succesvolle manieren om van je rookverslaving af te komen. Lasertherapie vermindert de trek in een sigaret, onderdrukt ontwenningsverschijnselen en voorkomt daarmee gewichtstoename.

Naast de geijkte auriculo (ooracupunctuur) worden nog 30 punten op het lichaam behandeld, wat de methode uiterst effectief maakt. Na het maken van een afspraak wordt de behandeling bij jou thuis gegeven, in jouw eigen vertrouwde omgeving.


Meer weten? Klik hier!

Wilt u liever geen berichten van MeanderGroep ontvangen, klik dan hier om u af te melden.